Я підходив до вибору Vaporesso Xros 5 доволі обережно, бо вже мав досвід з іншими пристроями і не хотів розчарувань, тому перед покупкою через Opal Vape перечитав багато відгуків і порівнянь opalvape.com.ua/pod-systema-vaporesso-xros-5-kit-1500-mah-bahatorazova-elektronna-syhareta/ У підсумку вирішив ризикнути і замовити, і зараз можу сказати, що рішення було правильним. Доставка приїхала навіть швидше, ніж я очікував, що вже створило хороше перше враження. Сам пристрій виглядає сучасно і мінімалістично, без зайвих деталей, але водночас відчувається якість. Особливо сподобалась ергономіка — він добре лежить у руці і не викликає дискомфорту навіть при тривалому використанні. Vaporesso Xros 5 показує себе дуже стабільно: смак насичений, передача ароматів точна, немає різких перепадів або неприємних моментів. Картриджі встановлюються легко і щільно фіксуються, що додає впевненості у використанні. Також відмітив економність рідини — витрата досить помірна, що приємно для щоденного користування. Сервіс магазину спрацював бездоганно: все чітко, без затримок і зайвих дзвінків.