Привіт усім! Думаю брати новий мотоцикл, але трохи гублюся в виборі, бо ринок зараз величезний. Хочеться щось універсальне — щоб і по місту було зручно, і на невеликі поїздки за місто вистачало. Може хтось підкаже, на що зараз реально варто дивитися в нових моделях? Цікавить досвід людей, які брали новий байк останні рік-два: чи виправдовує він очікування, чи краще брати щось трохи б/у, але вищого класу?
суперстар
22.5.2026, 6:06
Після довгих роздумів я нарешті вирішив оновити свій транспорт і обрав Київ мотоцикл новий
https://moto-xata.com.ua/ua/mototsikly-2/mo...i-lf150-5u.html саме в «Мото-Хата», і це було дуже вдале рішення. Мене вразило, що техніка приходить уже повністю перевіреною і готовою до експлуатації. Я отримав детальну консультацію щодо кожної моделі, і це допомогло зробити правильний вибір. Дуже зручно, що тут можна одразу оформити гарантію і бути спокійним за свій мотоцикл. Окремо хочу відзначити швидке оформлення документів і чесні умови покупки. Тепер я катаюся щодня і отримую справжнє задоволення від поїздок. Відчувається, що компанія працює з досвідом і реально піклується про клієнтів.