Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Порадьте сайти, де можна почитати про те, як довше залишатися молодою
PiPO — Клуб пользователей. Неофициальный сайт PiPO > Программы > Общий форум
малито

Доброго дня. Хотіла б знайти кілька хороших сайтів або блогів, де зібрані корисні поради для жінок про те, як підтримувати молодість, енергію та гарне самопочуття. Цікавлять не тільки доглядові теми, а й сон, харчування, фізична активність, психологічний стан. Можливо, хтось уже давно читає якісь перевірені ресурси й може порадити те, що справді варте уваги. Люблю, коли матеріали написані простою мовою й без зайвого нав’язування дорогих процедур.
суперстар
Мені завжди було цікаво, як люди зберігають молодість і при цьому не витрачають шалені гроші на процедури. Я натрапила на блог, де автор ділиться своїм способом життя і конкретними діями, які він застосовує щодня. Це не виглядає як реклама чи нав’язування, а скоріше як дружня порада від людини, яка вже перевірила все на собі. Я почала пробувати деякі речі і була приємно здивована, що вони дійсно працюють. З’явилося більше легкості, покращився сон і навіть настрій став стабільнішим. Дуже сподобалося, що там є глибші матеріали, зокрема стаття про еліксир молодості http://health.net.ua/?page_id=91 яка відкриває новий погляд на звичні речі. Тепер рекомендую цей блог подругам, бо це справді корисний ресурс.
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
Русская версия IP.Board © 2001-2026 IPS, Inc.