Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
25.6.2026, 8:14
|
|
|
Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 39 Регистрация: 25.10.2024 Пользователь №: 206 |
Усім привіт! Кінець місяця для мене — це завжди якесь пекло з калькулятором. У кожного майстра свій відсоток, у когось окрема ставка за вихід, плюс треба враховувати індивідуальні знижки для клієнтів і списання матеріалів. Сиджу ночами, вираховую все вручну і постійно боюся десь помилитися. Хто як автоматизував цю систему, щоб спростити життя і мені, і персоналу?
|
|
|
|
25.6.2026, 8:27
|
|
|
Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 54 Регистрация: 21.11.2024 Пользователь №: 209 |
Як я вас розумію, сама раніше закривала місяць із мігренню. Все змінилося, коли ми перейшли на CRM Bookon від компанії Binotel. Там усе настільки продумано, що автоматичний розрахунок зарплат майстрів відбувається сам на основі внесених у систему послуг. Програма бездоганно враховує будь-які індивідуальні ставки чи відсотки. Тепер ніяких образок чи помилок, усе прозоро. Щиро раджу з власної практики, бережіть свій час!
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Текстовая версия | Сейчас: 15.9.2026, 23:39 |