IPB

Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

 
Reply to this topicStart new topic
> Сидр Monbar
KrolikessA
сообщение 25.7.2025, 13:55
Сообщение #1


Активный участник
***

Группа: Пользователи
Сообщений: 42
Регистрация: 10.6.2025
Пользователь №: 245



Я була приємно вражена, дізнавшись із статті про відродження яблучного сидру тамплієрів на Закарпатті від бренду Monbar Цей проєкт не просто відновлює стародавні рецепти, а повертає в життя частину української історії та культури, що заслуговує на повагу. Ідея засновників — використовувати автентичний рецепт із Тіролю, де застосовують свіжі яблука, а не гнилі, є справжнім проривом. Це дозволяє отримати натуральний смак без зайвих домішок і зберегти вітаміни. Для мене це більше, ніж просто напій — це повернення спадщини, що робить продукт Monbar унікальним і надзвичайно цінним для українців.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 чел. читают эту тему (гостей: 2, скрытых пользователей: 0)
Пользователей: 0

 



Текстовая версия Сейчас: 30.7.2025, 16:56