![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Участник ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 14 Регистрация: 17.5.2025 Пользователь №: 238 ![]() |
Планую зробити мамографію вперше. Мені 41, і гінеколог порадила перевіритись, бо вже вік підходить. Але трохи страшно, бо не знаю, як це проходить, наскільки боляче, і як підготуватись. Також хочу знайти клініку, де обладнання нове і лікарі кваліфіковані. Порадьте, хто де робив і як пройшло.
|
|
|
![]()
|
|
Участник ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 Регистрация: 17.5.2025 Пользователь №: 237 ![]() |
Я проходила мамографію нещодавно, теж вперше, і можу трохи розповісти. Звернулась у спеціалізований центр, де обстеження проводиться на сучасному апараті Siemens Mammomat Inspiration — знімки чіткі, результат одразу. Саме обстеження тривало кілька хвилин, і хоча трохи дискомфортно, болю як такого не було. Дуже важливо проходити його в першу фазу циклу, щоб зменшити чутливість. Якщо цікаво, ось тут докладно описано про процедуру і як записатись: https://mamolog.com.ua/poslugi/mamografiya/ Я після нього була спокійна, бо зрозуміла, що процедура важлива і не така страшна, як здається.
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 30.7.2025, 17:14 |