Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
25.7.2025, 13:55
Сообщение
#1
|
|
|
Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 70 Регистрация: 10.6.2025 Пользователь №: 245 |
Я була приємно вражена, дізнавшись із статті про відродження яблучного сидру тамплієрів на Закарпатті від бренду Monbar Цей проєкт не просто відновлює стародавні рецепти, а повертає в життя частину української історії та культури, що заслуговує на повагу. Ідея засновників — використовувати автентичний рецепт із Тіролю, де застосовують свіжі яблука, а не гнилі, є справжнім проривом. Це дозволяє отримати натуральний смак без зайвих домішок і зберегти вітаміни. Для мене це більше, ніж просто напій — це повернення спадщини, що робить продукт Monbar унікальним і надзвичайно цінним для українців.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Текстовая версия | Сейчас: 1.11.2025, 17:57 |