Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Вчера, 16:05
|
|
|
Участник ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 19 Регистрация: 17.10.2025 Пользователь №: 284 |
Привіт! Хочу розповісти, як наша родина вирішила довірити догляд за бабусею професіоналам із пансіонату «Опіка 24/7» у Львові.
Бабуся має деменцію та хворобу Альцгеймера. Останнім часом вона перестала впізнавати нас, могла вийти з дому посеред ночі, забувала вимкнути газ. Ми зрозуміли, що вдома вона в небезпеці, а ми не можемо бути поруч 24/7. Рішення про пансіонат далося дуже важко – здавалося, що ми її зраджуємо. Але коли ми приїхали на екскурсію до «Опіка 24/7», страхи почали розвіюватися. Пансіонат знаходиться в мальовничому хвойному гаю – дуже тихо, спокійно, чисте повітря. Територія закрита, що важливо для людей із деменцією – бабуся не зможе вийти на вулицю сама. Усередині чисто, світло, палати затишні, є кнопки термінового виклику персоналу. Але найбільше нас вразило ставлення. Персонал пройшов спеціальне навчання для роботи з пацієнтами з когнітивними порушеннями. Вони знають, як заспокоїти, як відволікти, як створити відчуття безпеки. Бабуся, яка вдома постійно хвилювалася і кричала, тут стала спокійнішою. Її годують 5 разів на день смачною і корисною їжею, стежать за прийомом ліків, проводять прості заняття для підтримки пам’яті. Ми приїжджаємо щотижня. Бабуся завжди чиста, доглянута, у гарному настрої. Вона навіть почала впізнавати мене частіше, ніж удома. І головне – ми нарешті спимо спокійно, знаючи, що вона в безпеці. «Опіка 24/7» – це не просто пансіонат, це місце, де про наших рідних дбають як про сім'ю. Ось сайт: https://opika24-7.com.ua/uk/lviv/ Якщо ви зіткнулися з деменцією у близьких – не бійтеся звертатися по допомогу. Іноді це єдиний спосіб зберегти і їхнє життя, і своє здоров'я. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Текстовая версия | Сейчас: 19.4.2026, 8:33 |