![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
Участник ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 12 Регистрация: 17.5.2025 Пользователь №: 238 ![]() |
Після стресу тримається важкий психологічний стан. Призначили антидепресанти, але я хочу обійтись без них. Можливо, хтось проходив альтернативне лікування, щось сучасне?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Участник ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 14 Регистрация: 17.5.2025 Пользователь №: 237 ![]() |
Після стресу тримається важкий психологічний стан. Призначили антидепресанти, але я хочу обійтись без них. Можливо, хтось проходив альтернативне лікування, щось сучасне? Я була в такій ситуації і теж не хотіла пити препарати. Вирішила спробувати процедуру транскранільна магнітна стимуляція у Києві, пройшла курс у клініці Алтімед. Це метод, при якому через спеціальні імпульси активуються зони мозку, що відповідають за емоції, настрій, тривожність. Ти просто сидиш у кріслі, нічого не болить, ніяких уколів. Після кількох процедур я почала краще спати, зникли нав’язливі думки, повернувся інтерес до звичайного життя. Метод безпечний і підходить тим, хто не хоче медикаментозної терапії. |
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 20.7.2025, 11:42 |